Her kan man se, hvad der er blevet spillet på
Lokalradio i Ringkøbing.

Udsendelse: Country, Vært: AA, Periode: 11-08-2017-1100-1200.
11:57:14I'll never leave youRio Grande00:03:26
11:53:58It's time to cross that bridgeLiz Talley and Billy Yates00:03:08
11:51:53Meanwhile back at the ranchCraig carter00:02:07
11:46:26Second chanceKurt Nilsen00:05:20
11:44:16Singing the bluesConnie Francis00:02:12
11:41:07A real good year for beerJohn Arthur Martinez00:03:11
11:38:42Lousiana saturdag nightDon Williams00:02:20
11:34:29Crazy in loveKenny Rogers00:04:15
11:31:15One day at a timeCowboy Lone00:03:16
11:27:14The lucky oneTaylor Swift00:03:55
11:22:37Quail and dumplingsBonnie Prince Billy00:04:39
11:19:09Everywhere I goPhil Vassar00:03:22
11:16:17Johnny BlackTejay Holandes00:02:54
11:13:06CaliforniaKeith Stegall00:03:13
11:09:30Frei seinTruck Riders00:03:21
11:06:36Broken guitar manWenche00:02:55
11:03:44Wanted manJohnny Cash00:04:40
11:03:31Nu er det tid til countryCille00:00:14